Vrienden van

Vrienden van 

Als vrienden van het Operakoor Almere helpt u ons bijzondere concerten te realiseren. Wij zijn u daar buitengewoon erkenteliijk voor, niet alleen voor de financiële steun, maar ook dat u onze artistieke prestaties waardeert. De Vriendenbijdrage is minimaal €50,00 per jaar. Meer doneren mag natuurlijk ook. Als vriend van het Operakoor Almere informeren wij u over wetenswaardigheden en reserveren wij voor u de beste plaatsen bij optredens en concerten.

Wilt u vriend van het Operakoor Almere worden of informatie ontvangen?  Via onze contactpagina kunt u zich aanmelden en informeert het secretariaat u over de mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van onze concerten? Stuur dan een berichtje naar operakooralmere@hotmail.nl en wij nemen u op in ons bestand.

Sponsor 

Operakoor Almere is een ambitieus koor, dat uitvoeringen van operakoorwerken wil geven op een zo hoog mogelijk niveau. Sponsors kunnen met een bijdrage de bedrijfsnaam verbinden aan het Operakoor Almere. Ieder bedrijf, instelling of pariculier met betrokkenheid bij amateurkunst kan sponsor worden en het Operakoor Almere ondersteunen bij de uitvoering van concerten. Als sponsor kunt u zowel een specifiek concert als de algemeen jaarlijkse programmering ondersteunen. Vanzelf bieden wij u een passende tegenprestatie voor deze steun. Daarbij valt te denken aan: vermelden van naam en bedrijfslogo op alle publiciteitsuitingen, vrijkaarten op goede plaatsen (aantal afhankelijk van de hoogte van de sponsorbijdrage) en faciliteiten voor relatiemanagement bij onze concerten. In overleg met de sponsor maken wij afspraken die zoveel mogelijk voldoen aan de wensen van de sponsor.

Bent u geïntresseerd en wilt u, samen met ons, een op maat een sponsorplan opstellen? Via onze contactpagina  kunt u een afspraak maken met de zakelijke leiding van het Operakoor Almere.    

Blijf op de hoogte van nieuws en LIKE onze Facebookpagina!