Nieuwe Leden

Nieuwe leden

Als lid hoef je niet persé noten te kunnen lezen. Handig is het wel!  Wij maken gebruik van repetitiebestanden waarmee je thuis kunt repeteren. Zo worden de repetities optimaal benut om met elkaar muziek te maken. Om snel tot goede prestaties te komen repeteren wij intensief onder professionele leiding. De klassieke manier van zingen draagt bij tot een goede ontwikkeling van de zangstem en zingen in een meerstemigheid bevordert de muzikaliteit. De donderdagavond is ook een gezellige repetitieavond met leuke mensen; een avond die je niet wilt missen!  Wij vinden leeftijd ondergeschikt aan de passie voor muziek. Je kunt vrijblijvend een aantal repetities meedoen. Uiteraard hopen wij dat ja daarna ook blijft!

Om toe te treden tot het Operakoor Almere bepalen de dirigent en de zakelijkleider tijdens een stemtest of jouw stem past bij het koor. Bij een positieve uitslag van de auditie woon je als aspirant-lid 2 maanden de repetities bij. Tijdens deze maanden betaal je geen contributie. Na de 2 maanden kan een tweede auditie volgen, waarna bij positief resultaat  een definitief lidmaatschap volgt.

Contributie:     €25,00 p/m

 

Studentenlidmaatschap

Onder (conservatorium) studenten bevinden zich zeer goede zangers, die soms als ontspanning bij een amateurkoor van niveau willen zingen. 
Heb je belangstelling en wil je bij het Operakoor Almere komen zingen, dan kun je een afspraak maken via de zakelijk leider. (zie Contactpagina)

Contributie:    studenten €12,50 / gereduceerd tarief p/m

 

Repetities:   donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur

Locatie:       Buurtcentrum Forum, Haasweg 11 in Almere Buiten

 

"Kies een hobby die wordt beloond met een daverend applaus en belangrijker nog .... enorme voldoening na een avondje zingen!"